Krachtmomenten

healingmeditatieschilderen

Krachtmomenten

healingmeditatieschilderen

Krachtmomenten

Voor versterking van je eigen kracht en liefde

Je kan bij ons terecht in de Tempel tijdens één van de krachtmomenten. Al deze onderstaande momenten dragen bij in het versterken van je eigenliefde, het tot rust komen, ontspannen, te voelen waar je uit bestaat en het ervaren van je eigen kracht. De essentie van de krachtplaats ’t Tempelhuys. Om een helderder beeld te kunnen bieden wat we verstaan onder deze krachtmomenten kan je de video’s en/of begeleidende tekst bekijken. Ook wordt vermeld bij ieder krachtmoment wat jouw bijdrage is om bij zo’n moment aanwezig te zijn en de tijdsduur.

Graag vooraf een plekje reserveren. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@tempelhuys.nl of een Whatsappje te sturen naar 06-39783283

Tempelhealing

Een healing is een energie overdracht vanuit de bron van liefde die jouw eigen kracht, jouw bron, versterkt waardoor er heling kan plaatsvinden.  Een healing vindt plaats op allerlei niveaus van je gehele zijn en gebeurt er wat er op dat moment helend voor je is. Tijdens de healing kun je van alles gewaar worden. Je kunt tintelingen voelen, lichte prikkelingen, je hart kan iets sneller gaan kloppen, je kunt het warm of koud krijgen en soms krijg je kleuren of beelden te zien. Een healing kan ook nog een tijdje doorwerken en na verloop van tijd pas voelbaar zijn. De ervaring zal voor iedereen anders zijn. En wees gerust: ook als je helemaal niets voelt, doet de energie gewoon haar werk;)  Zorg ook na de healing goed voor jezelf. Drink voldoende en neem rust wanneer je dat nodig hebt.

Geen zin om te lezen? Kijk hier de video;)

Duur 1,5 uur (incl. inloop van 30 min)

22,-Per persoon

Iedere Tempelhealing start met een inloop van een half uurtje. Dit zodat je de sfeer in de ruimte alvast in je op kan nemen, kennis kan maken met mij en anderen die aanwezig zijn. Zodra iedereen er is starten we de healing. Deze vindt staand plaats. Mocht dat niet prettig voor je zijn dan kan dit uiteraard ook zittend. Tijdens een Tempelhealing begeleid ik jou om de levenskracht in jezelf versterkt te ervaren, los te laten wat je niet meer dient, tot rust te komen, je eigen zelfherstellend vermogen te versterken en je bewuster te worden van al je mogelijkheden en eigen kracht. In het begin van de healing begeleid ik een ieder door visualisatie oefeningen naar een bewust aanwezig zijn in liefde en jezelf open te stellen voor helende energie. Zodra bij een ieder deze energie volledig kan doorstromen vervolgd de healing verder in stilte. Ik loop ondertussen rond en versterk en begeleid energie, door mijn zijn en handen, waar nodig. Wanneer de healing tot een einde is gekomen vraag ik een ieder op zijn of haar moment te gaan zitten en krijg je de ruimte om weer even rustig in het hier en nu te komen. Je ontvangt van mij dan nog een glaasje met helend water, wat tijdens de healing op het altaar heeft gestaan, voor extra energetische ondersteuning. Er is dan ook de ruimte als je het fijn vindt om nog iets met mij of anderen te delen.

Intuïtief, helend schilderen

Door te schilderen kun je een gevoel of emotie vormgeven en hierdoor helderheid en inzicht krijgen in jezelf, en tegelijkertijd een mogelijkheid om je hoofd leeg te maken. Je hoeft hiervoor geen speciale creatieve vaardigheid te bezitten. Het is voldoende als je openstaat voor leermomenten en nieuwe ervaringen. Daarbij is het niet van belang of het mooi en goed wordt maar belangrijker is het proces. Het kan heel bevrijdend en helend zijn om niet alleen woorden maar ook kleuren en vormen aan je belevingswereld te geven. Doordat je intuïtief schildert werk je vanuit je onderbewustzijn en laat je in je bewustzijn toe wat je tot nu toe niet hebt toe gelaten of kon toelaten. Wat bewust of onbewust een belemmering voor je was of is weggestopt kan weer stromen en zichtbaar worden. Het schilderen werkt niet alleen helend, maar is ook echt heel rustgevend om te doen. Alle gedachten zijn even tot rust en ben je even helemaal in het nu.

Duur ca. 2,5 uur

37,50Per persoon

Er wordt altijd gestart met een hartmeditatie zodat je helemaal in je gevoel te komen en daarna…..schilderen maar! Met je vingers of een penseel…gewoon doen wat je voelt. Uiteraard ondersteun ik je daarin om dat te blijven doen. Weet hoe lastig het kan zijn om de gedachtes die je daarbij kan ervaren, zoals het is niet mooi genoeg etc., op dat moment even te laten voor wat het is en je gevoel te blijven volgen;) Het resultaat, behalve de zachtheid en de rust die je ervaart, is een prachtige weerspiegeling van jezelf op een houten paneeltje. Heel bijzonder om te zien en te ontdekken wat jouw onderbewustzijn, je hogere zelf, ziel of spirit jouw laat zien.

Aan de achterkant van jouw schilderijtje is een gaatje geboord waardoor je het thuis aan de wand kan hangen. Het blijft namelijk voor altijd helende energie uitstralen en ondersteunt je daardoor ook wanneer je het nodig hebt. Daarnaast is het jouw energie en daar mag je best trots op zijn;)

tempelbed-healing