Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Individuele healing die plaatsvindt in een groep

De groepshealingen vinden plaats in de Tempel. We starten altijd even met een inloop om alvast even tot rust te komen, een kopje thee drinken en kennis maken met de anderen die aanwezig zijn. Daarna starten we met de healing. De healing vindt in eerste instantie staand plaats. In het begin richten we de aandacht even op het bewust aanwezig zijn, het openen van je hart en maken de verbinding van jouw bron met de universele bron sterker. Daarbij richten we ons ook op ademhaling die de doorstroming van de energie reguleert en intensiveert. Doordat je staat stel je jouw lichaam instaat om zichzelf weer in balans te zetten en jouw zelf herstellend vermogen te optimaliseren. Alles wat je hier leert kan je ook thuis voortzetten. Heel fijn als je bijvoorbeeld vaak last hebt van je rug.

Zodra een ieder in de groep zijn of haar essentie voldoende heeft geactiveerd en versterkt mag je gaan zitten of blijven staan. Ik loop ondertussen in de groep rond als activator en geleider van energie om bij een ieder individueel waar nodig energie te versterken en te begeleiden. De healing duurt zolang de energie versterkt aanwezig blijft. Dit duurt ca. 30 min. Als de healing is afgelopen maak ik een ieder daarvan bewust en krijg je de gelegenheid om weer in het hier en nu te komen. Ik schenk een glaasje Tempelwater (water dat energetisch is opgeladen tijdens de healing) bij een ieder in is er nog ruimte om even je ervaringen delen met elkaar. Het duurt ca. 1,5 uur en er is een max. uitloop van 2 uur;)

Lees meer

Dag en tijd

Op de zondagen van 10.00 uur tot 11.30 uur (tot max. 12.00 uur)

Kosten

Tarief  €22,-p.p.

Reserveren

Je kan reserveren per mail, telefoon of WhatsApp. Je ontvangt z.s.m. een reactie om aan te geven of er ruimte is. De groepshealing gaat door als er min. 3 deelnemers zijn. Er zijn in totaal 10 plekjes beschikbaar.

Betaling 

Je kan bij mij in ’t Winkeltje voorafgaand of achteraf jouw bezoek contact betalen. Wil je liever overmaken dan kan ik je een betaalverzoek sturen per mail of WhatsApp.

Annulering

Mocht je zondag niet kunnen dan kan je nog kosteloos annuleren tot 18.00 uur de voorafgaande avond. Na die tijd ben ik genoodzaakt het te bedrag van je gereserveerde afspraak in rekening te brengen.

contact

 

 

Gegevens

Datum:
6 februari
Tijd:
10:00 - 11:30